در این مقاله میخوانید:

در بحث تنوع سخت افزارهای ایسوس باید عنوان کرد که محصولات تولیدی لپ تاپ این شرکت، مجهز به تنوع سخت افزاری بالایی بوده و این موضوع در بحث کامپیوترهای شخصی از پیش اسمبل شده و همچنین AiO های ایسوس نیز دیده می شود. این موضوع به دلیل حضور ایسوس در سگمنت های مختلف بازار، بسیار بدیهی بوده و باید عنوان کرد که این برند کهنه کار تایوانی موفق شده تا با ارائه گستره ای متنوع از سخت افزار داخلی لپ تاپ ها و کامپیوترهای شخصی خود، نیاز بازار را به خوبی شناسایی و رفع کرند.

سخت افزارهای ایسوس

همین موضوع سبب شد تا ایسوس امروزه به عنوان یکی از بهترین برندهای لپ تاپ و کامپیوتر شخصی بوده و سخت افزارهای ایسوس انتخاب اول کاربران حرفه ای باشد که از طریق سیستم های خود، کسب درآمد می کنند. بنابراین اگر قصد تهیه محصولات کامپیوتری با سخت افزار قوی را دارید، باید به خاطر داشته باشید که سخت افزارهای ایسوس که در لپ تاپ ها و کامپیوتر های شخصی این شرکت قرار گرفته است، می تواند بهترین انتخاب ممکن برای کاربری شما بوده و از نظر پشتیبانی و تامین خدمات و قطعات پس از خرید دستگاه، رتبه اول در بازار ایران را داشته و از این نظر می توانید با خیال راحت آن ها را تهیه کنید.

 

قطعات داخلی لپ تاپ ایسوس

قطعات داخلی لپ تاپ ایسوس همانند هر لپ تاپ دیگری بوده و از نظر اصول و قواعد پایه، تفاوتی با دیگر محصولات ندارد. اما در بحث مهندسی و نوع ساختار آنها، می توان گفت که این برند در بحث قطعات داخلی لپ تاپ ایسوس، حساسیت بالایی به خرج داده و با توجه به عقبه خود ( در بحث تولید مادربرد و قطعات سخت افزاری )، سعی کرده تا با مهندسی تمامی قطعات مهم و همچنین ارائه یک مادربرد قوی و استوار، اتصال مطمئن قطعات و عملکرد حداکثری آن ها را در کنار بهینه بودن، به کاربران ارائه کند که این مهم توسط این شرکت، بیش از 2 دهه در حال ادامه دادن است.

با توجه به این موضوع می توان گفت که ستون فقرات لپ تاپ ایسوس، از بهترین تکنولوژی ها و عملکرد برخوردار است و به همین واسطه، پردازنده های تولید ای ام دی و اینتل که در نسخه های مختلف و متنوع این برند قرار می گیرد، می توانند نهایت قدرت پردازشی خود را به کاربران ارائه کرده و از همین رو است که محصولات این شرکت در میان کاربران حرفه ای، به شدت محبوب بوده و از این رو، مشتریان و هواداران این برند، همیشه به ایسوس وفادار هستند.

 

مشخصات سخت افزاری لپ تاپ کجاست

مشخصات سخت افزاری لپ تاپ کجاست؟ این سوال بسیاری از کاربران است که هنگام نصب بازی یا برنامه های تخصصی، از کارشناسان ما می پرسند. مشخصات سخت افزاری لپ تاپ یا کامپیوتر شما شامل اطلاعاتی درباره قطعات مختلف دستگاه مانند پردازنده، حافظه، کارت گرافیک و مادربرد است. برای پیدا کردن این اطلاعات در ویندوز 11، روش‌های مختلفی وجود دارد که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

– روش اول: استفاده از قسمت Settings

برای این روش، باید روی منوی استارت کلیک کنید و گزینه Settings را انتخاب کنید. سپس به قسمت System بروید و روی گزینه About کلیک کنید. در این صفحه، می‌توانید مشخصات کلی سیستم خود را مانند نام دستگاه، نسخه ویندوز، نوع پردازنده و مقدار حافظه را ببینید.

 

– روش دوم: استفاده از System Information

برای این روش، باید در قسمت جستجوی منوی استارت عبارت System Information یا msinfo32 را تایپ کرده و باز کنید. در این برنامه، می‌توانید لیست جامعی از مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم خود را در قسمت System Summary و زیرشاخه‌های آن مشاهده کنید .

 

– روش سوم: استفاده از Device Manager

برای این روش، باید روی منوی استارت کلیک راست کنید و گزینه Device Manager را انتخاب کنید. در این برنامه، می‌توانید قطعات سخت افزاری دستگاه خود را در دسته‌بندی‌های مختلف مانند Display Adapters، Processors و Sound, video and game controllers ببینید. با کلیک راست بر روی هر قطعه، می‌توانید جزئیات بیشتری درباره آن مانند نام تولیدکننده، نسخه درایور و وضعیت عملکرد آن را بررسی کنید .

 

مشخصات سخت افزاری لپ تاپ خوب

اگر به دنبال تهیه یک لپ تاپ خوب در راستای پاسخ به نیازهای خود در زمینه های مختلف هستید، باید مشخصات سخت افزاری لپ تاپ خوب را شناخته و به آن، توجه ویژه ای داشته باشید. مشخصات سخت افزاری لپ تاپ خوب شامل مواردی از جمله پردازنده، گرافیک، رم، حافظه، صفحه نمایش، باتری، کیبورد و ترک پد، ابعاد و وزن و طراحی دستگاه بوده که هر یک از آنها، بسته به کاربری شما از لپ تاپ، می تواند اهمیت بالاتر یا پایین تری کسب کند.

برای مثال اگر قصد شما از تهیه یک لپ تاپ، کاربری های جدی مانند بازی، مهندسی یا برنامه نویسی است، باید به دنبال لپ تاپ های قدرتمند با پردازنده های core i7 یا core i9 آخرین نسل، گرافیک قوی، رم ۱۶ گیگابایت یا بالاتر و حافظه SSD با رابط NVMe رفتنه و آن ها را تهیه کنید. اما در صورتی که از لپ تاپ خود را برای کاربری های روزمره مانند مطالعه، تایپ، فیلم دیدن و مرور اینترنت استفاده می کنید، می توانید با لپ تاپ های سبک و کم مصرف با پردازنده های سری U اینتل یا AMD، گرافیک یکپارچه، رم ۸ گیگابایت و صفحه نمایش IPS با وضوح Full-HD، به سادگی نیاز های پردازشی خود را برطرف کنید.

البته در هر صورت باید به کیفیت ساخت و طراحی لپ تاپ نیز دقت کنید و از لپ تاپ های با باتری قوی و شارژدهی بالا استفاده کنید. در ایسوس ایران، مدل های مختلف و متنوعی از لپ تاپ های خوب ایسوس در بازه های قیمتی گوناگون وجود دارد که شما می توانید با توجه به نکات فوق و بودجه خود لپ تاپ مناسب خود را انتخاب کنید.

  • مشخصات سخت افزاری لپ تاپ خوب : رم

در بحث رم که یکی از مهم ترین قسمت های مشخصات سخت افزاری لپ تاپ خوب است، باید عنوان کرد که کمترین میزان قابل قبول برای کاربری های عادی و سبک، 8 گیگابایت بوده و برای کاربری های حرفه ای تر، باید به سراغ حداقل رم 16 گیگابایت رفته و در صورت نیاز، آن را ارتقا دهید تا بتوانید از حداکثر کارایی سیستم خود، بهره مند شوید.

در صورتی که در محدوده قیمتی مورد نظر خود، موفق به یافتن لپ تاپ با رم مورد نظر خود، نشده اید، بهتر است محصولی را تهیه کنید که قابلیت افزودن رم داشته تا بعدا به صورت مجزا و با تهیه رم مخصوص آن، اقدام به افزایش حجم حافظه رم کنید.

 

  • سخت افزار لپ تاپ ایسوس : کارت گرافیک

کارت گرافیک در میان سخت افزار لپ تاپ ایسوس، بعد از پردازنده مرکزی، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و برای انتخاب آن، باید نهایت دقت را به عمل آورد. این قطعه ارتباط مستقیمی با کاربری های مورد انتظار کاربران از لپ تاپ داشته و به همین دلیل است که اگر =کاربری شما معمولی و در حد کاربری های روزمره است، پردازنده های iGPU موجود در لپ تاپ می تواند پاسخگوی شما بوده و در عین حال، اگر کاربری سنگینی را برای دستگاه مورد نظر خود، پیشبینی کرده اید، به سراغ مدل های دارای گرافیک مجزا ( dGPU ) رفته تا بتوانید قدرت پردازشی بهتر و جذاب تری را از دستگاه کسب کنید.

در بحث گرافیک های مجزا، ایسوس از سه برند انویدی، ای ام دی و اینتل استفاده کرده است که به کاربران، انعطاف خوبی را در بحث حق انتخاب، ارائه کرده است.

 

  • سخت افزار لپ تاپ ایسوس : پردازنده

پردازنده، مهم ترین مبحث سخت افزار لپ تاپ ایسوس بوده و همین موضوع سب شده تا کاربران بر سر انتخاب پردازنده لپ تاپ خود، بسیار حساس عمل کرده و دقت فراوانی به خرج دهند. با توجه به این حساسیت، باید عنوان کرد که پردازنده های قرار گرفته در لپ تاپ های ایسوس، در دو نوع AMD و Intel بوده که هر دو از معماری پایه X86 بهره می برند، اما در بحث طراحی، هسته ها و عملکرد، با یکدیگر تفاوت های زیادی داشته و هر یک از آنها، طرفداران و کاربران هدف خاص خود را دارد، اما به صورت کلی هر دو نوع آن، قدرت پردازشی بالایی را به  کاربران ارائه می کنند.

 

  • سخت افزار لپ تاپ ایسوس : هارد

هارد یا همان حافظه ذخیره سازی ( Mass Storage ) یکی درگی از قسمت های مهم سخت افزار لپ تاپ ایسوس بوده و کاربران نیازمند آن هستند تا بتوانند ویندوز ( یا هر سیستم عامل دیگری که مد نظر کاربر است ) را نصب کرده و برنامه ها یا بازی های مورد نظر خود را نصب و اجرا کنند. با پیشرفت تکنولوژی و ارزان تر شدن حافظه های NVMe حالت جامد، کمتر شاهد حضور هارد دیسک های مکانیکی در محصولات لپ تاپ ایسوس بوده و تنها در نسخه های قدیمی تر و رده پایین، می توان شاهد حضور هارد دیسک مکانیکی در لپ تاپ های ایسوس بود.

البته در برخی از لپ تاپ های این شرکت، امکان نصب همزمان SSD و HDD وجود داشته که به کاربران انعطاف و امکان انتخاب از بین ترکیب پیکربندی مختلف حافظه ذخیره سازی را می دهد.

پیشنهاد مطالعه بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟